Ervaringen

Bijgaand een aantal ervaringen over de Nationaal Park Zuid-Kennemerlandthee:

Duincafe: Merel lammers

Referentie Merel Lammers, gastvrouw van Duincafé De Kennemerduinen. Het Duincafé zoekt altijd naar manieren waarop we de ervaring van onze gasten kunnen verhogen. De speciale Nationaal Park  Zuid-Kennemerland thee die ontwikkeld is door herborist Corina Busman van Groen Vitaal is hierin echt van toegevoegde waarde. Hoe bijzonder is het om een wandeling af te sluiten met een verwarmende kop thee waarin je alles wat je net gezien hebt, terug proeft. Zo ervaren gasten het park niet alleen met hun ogen, maar ook met hun smaak. Het is dan ook geen verrassing dat deze unieke kruidenmelange een hit onder onze gasten is.’

Referentie Ruïne van Brederode: Angelique Schipper. De ruïne van Brederode is dankzij het ondernemersnetwerk van het Nationaal park Zuid-Kennemerland gaan samenwerken met herborist Corina Busman (groenvitaal). Haar kennis komt de kasteeltuin en theetuin zeer ten goede. De Nationaal Park Zuid-Kennemerlandthee wordt door bezoekers van de Ruïne terecht hoog gewaardeerd: een smaakvolle beleving op een prachtige plek.

Plaats een reactie