Bedrijven

Vitaliteit is voor mij preventief aan de slag met je gezondheid met behulp van de natuur. Ik inspireer managers en arbodiensten graag om het medicijn natuur in te zetten bij klachten van de medewerkers. Ik inspireer als “groene HR professional” meer de oplossingen te zoeken in de natuur. Een werkoverleg in het groen, een conflict met medewerker uitspreken tijdens een wandeling in de natuur, MT sessie in het bos, medewerkers te re-integreren in het groen & workshops in het groen.

Business groen vitaal coaching

Voor HR-professionals, leidinggevende of ondernemers die willen investeren in meer vitaliteit / groen / natuur in de organisatie. Ik luister waar je als persoon / afdeling/ organisatie in vastloopt. Samen gaan we de Brederodeberg beklimmen, een 45 meter hoge berg in het NPZK, al wandelend klimmend & klauterend, luister ik graag naar je verhaal. Ik koppel je uitdagingen aan de natuurlijke processen van de natuur (bv vlier staat voor loslaten). We drinken op de bergtop thee uit de natuur. Locatie: Natuurmonumenten: Nationaal Park Zuid-Kennemerland. 1 sessie van 2 uur. Zakelijke tarieven.

Vitaliteitstraject

Maatwerk
Vitaliteit, groen, buiten, natuur, bewegen. Belangrijke speerpunten in het bedrijfsleven.
Een zakelijke event of MT heisessie begeleid aanvullen met wildplukken, eetbaar groen, koken met Superfoods, blotevoeten wandeling, buiten en natuur. Groen kantoor, vitale kruidenthee, m2 blotevoetenpad op kantoor, m2 kantoortuin met vitale kruiden op kantoor aanbieden. Ik denk graag mee met een passende en originele invulling van het natuurelement, passend bij het organisatievraagstuk.

BELEEF DUIN ZAKELIJK (nationaal park zuid-Kennemerland)

In samenwerking met de ondernemers Buitendag, Duincafe en hallo rust bieden wij zakelijke arrangementen aan bij het wed (Overveen). Gezamenlijk kunnen wij grote groepen ontvangen en een gevarieerd programma aanbieden rekening houdend met de coronaregels. De modules die ik aanbied zijn:

Groen vitaal!

Met het team gaan we bosbaden. Een rustgevende ontdekkingsreis in de natuur waar de zintuigen worden ingezet om te ontspannen. We bewegen mee in het seizoen en gaan ontdekken welke bosvitamines we kunnen inzetten voor een gezonde leefstijl (vlierbloesem, rozenbottel, braamblad, brandnetel, duindoornbes). We gaan altijd een product bereiden (afhankelijk van het seizoen). Ontdek de krachten van de natuur voor een ontspannen en gezonde medewerker; groen vitaal!(sessie duurt 2 uur voor 8-12 personen)

Haal de natuur naar kantoor!

Met het mt maken we een wandeling op blote voeten door de natuur. We proeven de natuur in het seizoen. Gezonde bosvitamines om je weerstand te verhogen! We drinken thee uit de natuur. Na deze heerlijke ontspannen boservaring gaan we zitten en leid ik de brainstorm, welke concrete acties zijn in jou organisatie mogelijk om de natuur naar kantoor te brengen, zodat medewerkers meer resultaat halen  uit hun talenten, loopbaan en privéleven.

Doelgroep: directie,managers, mt. Doel: inspiratie uit de natuur. Werknemers te inspireren en concrete acties hoe de natuur naar kantoor gehaald kan worden. (sessie duurt 2 uur, 6-8 personen)

Vitale thee uit de natuur

We gaan op zoek welke bosvitamines we kunnen inzetten voor een gezonde thee. We verzamelen kruiden en wilde planten waar we een vitale thee kunnen zetten wat een boost is voor je lichaam. We gaan een grote weckpot vullen met theekruiden uit de natuur, die meegaat naar kantoor! Vitale thee uit het bos op het werk (kantoor of thuiswerkplek)!

Doelgroep: Bedrijven/teamuitje. Doel; Ontspannen, leuk, anders de natuur ervaren door te proeven. (sessie duurt 2 uur, 8-12 personen)