Coaching

Business groen vitaal coaching

Voor HR-professionals, leidinggevende of ondernemers die willen investeren in meer vitaliteit / groen / natuur in de organisatie. Ik luister & ik koppel je uitdagingen aan de natuurlijke processen van de natuur. We drinken thee uit de natuur. Locatie: Natuurmonumenten: Nationaal Park Zuid-Kennemerland

1 sessie van 2 uur (kost 160 euro excl BTW)

Groen vitaal: superfood coaching / vitamines uit de natuur oogsten en verwerken

In de natuur groeien Superfoods, die je kan inzetten voor je gezondheid om je weerstand te verhogen. Ik geef je graag de oude kennis door van deze Superfoods. We gaan praktisch aan de slag.Wildplukken, salade van onkruid, wortels oogsten, kruiden drogen, tincturen maken, bessen plukken. Leer de krachten van de natuur in te zetten voor je gezondheid. We gaan samen doen en verwerken de planten.

superfood coaching: 120 euro per sessie (1,5 uur)

Combi Coachingstraject terug naar je natuur

4 buiten groepsessies & 2 individuele coachingsgesprekken (1,5 uur); locatie is buiten in vrije natuur of op de tuin.

4 bijeenkomsten van 3 uur verspreid over in (mrt-juli) in een kleine groep van 6 personen. We gaan mee met het ritme van de natuur. Ik leer je de planten en kruiden van dat moment die groeien en verbind je met het natuurlijke ritme van de seizoenen.   Oa aan bod komen de voorjaarsonkruiden, eetbare onkruidbloemen, salade van onkruid, thee van onkruid en hoe ja al deze onkruiden in je voeding kan verwerken. Vaardigheden als kruiden drogen & opkweken van superfoods gaan we samen doen. We sluiten af met een wildpluk & onkruidlunch. In de coaching stellen we je doelen samen wat je wil bereiken met de cursus in je persoonlijke ontwikkeling en leggen de verbinding naar de praktijk van je dagelijkse leven.

Lessen vinden altijd buiten plaats in de natuur of op de tuin in Santpoort/Haarlem.  Lessen: vrijdagochtend 9-12 uur (19 mrt, 23 april, 21 mei & 25 juni 2021). Kosten 425 euro (inclusief reader & diverse superfoodplantjes & homemade producten). Aanmelden cbusman@hotmail.com

Coronaproof: We lopen met zijn twee├źn, we houden ons aan de 1,5 meter afstand.Tijdstip plannen we samen in. Locatie is nationaal park Zuid-Kennemerland (ingang santpoort-noord)