Thee

Thee uit de natuur!

Groen vitaal stelt kruideninfusies samen van gedroogde wilde planten & kruiden die lokaal groeien in de natuur. De kruiden worden biologisch ingekocht. Ik meng kruiden en kan ze persoonlijk samenstellen voor een eigen label.

Heb je als bedrijf interesse om een eigen bedrijfsthee “receptuur gemengd door herborist” thee aan te bieden aan je werknemers/klanten in het kader van vitaliteit? Wil je je thuiswerkende medewerkers voorzien van een weerstandsthee…. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Groen vitaal levert vanaf februari 2021 biologische kruidentheeplanten, die geplaatst kunnen worden in leuke plantenbakken, zodat je je eigen mini theepluktuin heb. Fijn voor medewerkers die thuiswerken ivm corona. Doelgroep bedrijven & horeca of op de thuiswerkplek. Leuk, effectief, hip en gezond!

Wil je meer leren over thee? Kijk bij de agenda voor theeworkshops (thee uit de natuur, theekruiden uit de tuin van Beeckestijn & theeceremonie). Ik wil graag iedereen stimuleren thee in te zetten voor de gezondheid & zelf te plukken uit je eigen tuin!