Thee uit de Zandvoortse Duinen

KRUIDENTHEE UIT DE ZANDVOORTSE DUINEN De thee is een mooi voorbeeld van een lokaal product en is leuk om cadeau te geven of om mee te nemen als aandenken aan Zandvoort. De kruiden zijn lokaal vindbaar in de Zandvoortse Duinen. De kruiden zijn biologisch ingekocht en door Corina ambachtelijk gemengd.

VERKOOP & HORECA Vanaf augustus is de thee te koop op verschillende plekken in Zandvoort, we starten bij o.a. Zenzo Yoga, De Bijentuin, puurvoetreflex, en Qurios. De thee wordt ook aangeboden in leuke gasthouses in Zandvoort oa Thalasso Beachhouses, Beachhouse Zandvoort & Eb en vloed. Hou onze Social Media de komende tijd in de gaten voor actuele informatie. De thee is ook verkrijgbaar in grootverpakking voor horeca. Heb je interesse in de thee en wil je meer weten over verkooppunten en/of prijzen? Neem dan even contact met ons op via info@liefsuitzandvoort.com.

Theeblend: Kruidenthee uit de Zandvoortse Duinen ( Braam – Brandnetel- meidoornbes – rozenbottel – goudsbloem). Kruiden zijn lokaal vindbaar in de Duinen. De kruiden zijn biologisch ingekocht en ambachtelijk gemengd door herborist Corina.

Lokale ondernemers: Etiket ontworpen door Joan_Bergmans