over

Mijn naam is Corina Busman.

Vitaliteit is voor mij preventief aan de slag met je gezondheid mbv de kracht van de natuur.

Ruim 10 jaar gewerkt als hr professional in diverse HR rollen in het bedrijfsleven. Vervolgens een aantal jaar bewust genoten van mijn moederschap sabbatical. Mijn 4 kinderen zijn als spiegels en ze hebben me mooie levenslessen geleerd (en nog steeds…). Tijdens mijn sabbatical heb ik mijn interesse gevolgd en ben ik gaan studeren over vitaliteit, met als expertise wat de natuur (wilde planten en kruiden) ons te bieden heeft. Ik ben officieel ingewijd tot herborist.

Op Tuinderij de Ark (Bloemendaal) heb ik de kans gekregen om samen met Coby een mooie kruidentuin op te zetten. Begon met een kleine kruidencirkel, en na veel succes van de oogstdeelnemers is dit gegroeid tot 3 lange bedden van 30 meter kruiden. Vervolgens zijn we kruiden gaan drogen & nu wordt door de dagbesteding mooie kruidenproducten handmatig gemaakt (kruidenazijn, kruidenthee, kruidenzout, kruidenolie…..). Een mooi zinvol project waar ik met hart en ziel aan gewerkt heb.

Mijn werkervaring in het bedrijfsleven, mijn talenten als beelddenker, mijn kennis van de natuur & mijn interesse in het echte verhaal van de mens hebben mij gebracht tot groenvitaal. Laat je inspireren, ik ontmoet je graag buiten in natuur of de kruidentuin!