Tuinproject

Ik ben op zoek naar een arbodienst die het medicijn groen vitaal wil inzetten voor hun mensen.Ik wil mensen in hun kracht zetten met behulp van de natuur. Aan de slag in het groen (de kruidentuin) werkt ontspannen en verhoogt je energie en vitaliteit! In het boek “tuinieren voor de geest” staan vele wetenschappelijke onderzoeken vermeld over tuinprojecten met succesvolle resultaten!

Lekker aan de slag buiten in de kruidentuin. Kruiden verzorgen en oogsten om daar vervolgens producten van te maken die je kan inzetten voor je vitaliteit. Het geeft zelfvertrouwen om te zorgen voor een plant, van zaad tot plant, kruid oogsten tot eindproduct (bv kruidenthee). Zelf vanuit zaad een plant laten groeien geeft zelfvertrouwen. Vanuit zelfvertrouwen groeit een mens.

Kruiden oogsten in authentieke manden van wilgentenen, de kruiden vervolgens te drogen of te verwerken in een kruidenproduct. Zinvol en dankbaar werk, voldoening. Kruiden bieden rust, kom op adem in de kruidentuin, om vanuit vertrouwen in jezelf nieuwe stappen te gaan zetten!

Je wordt ontvangen met verse kruidenthee. We gaan aan de slag in de tuin en we sluiten af met een vitaliteitslunch (denk aan kruidensoep, salade van onkruid met eetbare bloemen, kruidenpesto en kruidenbrood).

9.30- 12.30 uur (inclusief lunch op de tuin met veel wildpluk ingrediƫnten)

Project zal feb-mrt 2021 starten. Interesse? neem contact op.

Bedrijven kunnen plekken aanbieden aan hun medewerkers, om hun vitaliteit te verhogen. Vanuit preventieve investering in de medewerkers of als re-integratie.