Nationaal Park Zuid-Kennemerland thee

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland bestaat 25 jaar! Speciaal voor dit jubileum heb ik (herborist) een kruidenthee samengesteld. Een smaakvolle kruideninfusie van planten die groeien in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Met deze thee dragen we bij aan het verhogen van de bio-diversiteit van de nederlandse natuur. IVN & Groen vitaal werken samen (lokaal in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland).

Deze thee kan je proeven bij onderstaande gastheren (horeca) van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland; Bosuil (Santpoort-Noord, vergaderzaal Natuurmonumenten) OpenluchttheaterCapreraDuincafeKraantje LekLandgoed Duin KruidbergPepers PannenkoekenhuisQuriosRuïne van BrederodeWapen van Kennemerland (Haarlem)

De thee is ook te koop bij diverse verkooppunten zoals Duincafe in de POP UP FOOD MARKETKorenmolen de Zandhaas Annemarie Reuzenaarfoodmarket van de FoodunionBoeren & Buren (uurderij Haarlem)VanstreekLaantjes lekkersQurios Bloemendaal aan zee

Kruidenthee uit de natuur wordt verkocht in grootverpakkingen voor de horeca, bedrijven & Evenementen. Wil je de thee opnemen in je assortiment, neem contact met me op.