Vitaliteit

Vitaliteit met de kracht van de natuur. Vitaliseren in het groen. Er zijn veel onderzoeken gepubliceerd waar het effect van de natuur goed is voor de mens. Buiten bezig zijn en op krachten komen. Vitaliseren in het groen.

Groen Vitaal biedt mogelijkheden om te vitaliseren op het landje van Groen Vitaal onder begeleiding van herborist Corina. Tot rust komen, overzicht krijgen en met je handen in de aarde. Ik luister aandachtig naar je verhaal. Niks hoeft, even onthaasten en zijn. Na de sessie heb je rode wangen van het buiten zijn en ga je een stuk vitaler naar huis.

Vitaliteit

1 op 1 vitaliteit coaching (MT/Directieniveau); 1 sessie duurt 2,5 tot 3 uur

Bedrijven: Groep vitaliteit coaching; in groepjes van 3-6 personen

Meer weten? Vraag een offerte aan of bel even naar Corina.

Naast vitaliteit coaching kan je ook kiezen om met je hele team een bedrijfsworkshop te doen. Kijk dan even naar tabje bedrijfsworkshops.