Bedrijfsworkshop

Gezondheid met kruiden

kernwoorden; #gezonde leefstijl #kruiden #vitaliteit #theeuitdenatuur #natuur #gezondheid #koken met onkruid #superfoods

Groen Vitaal kan je boeken voor een inspirerende workshop in de natuur, als onderdeel van een MT dag, als onderdeel van een vitaliteitsprogramma of als train de trainer voor mensen in de zorg.

Thee uit de natuur. Zoek, oogst & drink samen met herborist Corina thee uit de natuur. Bloesem, bloem, blad, wortel, bes of zaad. Van deze ingrediƫnten kunnen we thee zetten. Tijdens een workshop gaan we op zoek naar wilde theekruiden die we kunnen inzetten om onze gezondheid te verbeteren. Elke maand zijn er andere planten(delen) waar we thee van kunnen zetten. Tijdens de workshop ga je zelf thee maken en proeven en voor thuis aan de slag met gedroogde kruiden te melangeren tot een eigen theeblend.

Superfoods uit de natuur. Zoek en oogst samen met herborist Corina onkruid die je kunt inzetten voor een gezonde leefstijl. Brandnetel, zevenblad of paardenbloem. Samen met herborist Corina bereid je een gezond product van onkruid(elke maand anders, we bewegen mee met het seizoen) die je dan kan inzetten voor een gezonde leefstijl. Voorbeelden zijn wilde kruidenpesto, wilde soep, onkruid smoothie, wild water of wilde kruidenbouillon maken.

Bedrijfsworkshops op maat. Zoek je een ontspannen workshop buiten in de natuur waar aandacht is voor gezonde leefstijl? Kleinschalige bedrijfsworkshops (max 8 personen) kan je via mij boeken. Voor grotere events werk ik samen met Goesting training events & vitaliteit. Een fantastisch team met professionals met maatwerk programma’s (theewildpluk, natuurexpeditie, wilde smoothie maken, superfoods uit het bos etc) waar mijn workshops onderdeel kan zijn van een groter geheel.

Een bedrijfsworkshop kost 375 euro.

Locaties bedrijfsworkshops:

  • Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ingang Duin en Kruidberg te Santpoort-Noord
  • Duinen van IJmuiden
  • Landje van Groen Vitaal (Santpoort-Zuid).
  • Let op; er zijn geen toiletten aanwezig.