Referenties

Met groot enthousiasme en veel kennis van zaken weet Corina de deelnemers aan de Superfood uit het bos & Wilde theekruiden workshops te inspireren om hun gezondheid en weerstand te verhogen met hulp van de natuur. Eveline Blok, Boswachter communicatie en beleven, Natuurmonumenten.

Corina Busman, herborist en wildplukker inspireert ons al een aantal jaar. Ze inspireert ons met de natuur en alles wat je daarin kunt vinden aan eetbare en theeplanten, vruchten en kruiden. Vitaliteit is voor haar preventief aan de slag met je gezondheid met behulp van de natuur. Ze heeft enorm veel kennis over de werkzaamheden van deze kruiden voor je gezondheid. Onze passie is om teams en medewerkers de vitaliteit en kracht van de natuur mee te geven en werken graag met haar samen. Samen doen we met MT of directies wildplukexpeditie, maken een energieke smoothie, we zetten thee van wilde kruiden of maken soep van onkruid boven het houtvuur. Gerard & José Goesting Training Events Vitaliteit

Ik heb Corina leren kennen als fijn mens en warme vrouw met veel kennis over de natuur. Ik stond op een kruispunt in mijn leven en was zoekende. We hebben buiten een aantal prettige, open gesprekken gehad, al wandelend in het bos of werkend op haar tuin waarin ze goed luisterde. Het resultaat is dat ik weer vertrouwen voelde en me sterker verbonden voel met de natuur en mijn intuïtie. Haar warmte, kennis, oprechte interesse en het bijzonder theedrinken met haar kopje thee uit de natuur blijven me bij! Marjoleine T. (Coaching)

Wij kijken terug op een zeer geslaagde bedrijfsworkshop. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen van onze deelnemers. Veel Dank! Gemeente Haarlem/NME.

Wij hebben een netwerkbijeenkomst eens op een andere manier ingevuld en een bedrijfsworkshop wildplukken bij Corina geboekt. Letterlijk en figuurlijk verfrissend om op een hele andere manier buiten met elkaar en met de natuur in contact te zijn. Aanrader! Gabrielle Adamas Inloophuis.