Over mij

Mijn naam is Corina, geboren in 1978, vrouw van Arnoud, ouders van 4 kinderen en we wonen in Santpoort-Noord.

Ik heb jaren gewerkt als hr adviseur en hr manager bij grote Corporate bedrijven (Randstad, ING Bank, Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers & BMC). Ik ben altijd geïnteresseerd in het echte verhaal van de managers en partners, in mijn HR rol kon ik goed luisteren, helicopterview, verbinden en vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Toen ik moeder werd, begon de verdiepende reis naar mezelf. Ik vond het fijn om aandacht te geven aan mijn kinderen en ben jaren bewust moeder geweest. Als moeder begon mijn zoektocht naar een bewust en natuurlijk leven. Ik ging veel de natuur in, werd vrijwilliger op een zorgtuinderij en ging diverse studies volgen om meer te leren over de helende kracht van de natuur. Natuur & Gezondheid. Ik ben gediplomeerd herborist.

De Duitse natuurdokter Sebastian Kneipp is mijn inspiratiebron. Het grotere geheel van natuurlijke gezondheid. De pijlers van een gezond leven zijn; kruiden – voeding – bewegen – water – balans. Wildplukken, koken met onkruid, werken in de kruidentuin & moestuin, jaarrond zwemmen in natuurwater, verwerk kruiden tot vitale thee en wandel graag op blote voeten. Ik doe graag alles met aandacht en in verbinding met de seizoenen van de natuur.

Op het Landje van Groen Vitaal komen de 2 werelden van HR & herborist samen. Vitaliseren in het groen. Ik zet mensen graag in hun kracht, tot bloei brengen in de tuin, laten onthaasten, luisteren met aandacht naar je verhaal, samen een glas “thee uit de natuur” drinken en vooral lekker buitenzijn! Voel je welkom!